Söker du riskkapital?

 

 

 

Uminova Invest Logotyp 

 

Uminova Invest är ett universitetsnära riskkapitalbolag som tillför kapital och affärsmässig kompetens till forskningsnära företag i Västerbotten.

Som delägare vill Uminova Invest att företaget ska expandera och nå framgång, och att ägarandelen ska kunna säljas med vinst. Vinsten återinvesteras i nya och lovande företag.

Uminova Invest vill också medverka till att öka företagandet och sysselsättningen i regionen.

Uminova Invests profil är bioteknik, ICT och medicinsk teknik, men inga hinder finns för att investera inom andra områden.

Gå till Uminova Invest

 

 

Innovationsbron Logotyp 

 

Innovationsbron identifierar, utvecklar och investerar i blivande tillväxtföretag med en internationell tillväxtpotential. Sedan 1994 har vi investerat i närmare 300 företag, med en årlig investeringstakt på ca 30-40 nya företag, vilket gör oss till Sveriges mest aktiva såddinvesterare i tidig fas.

Vår roll är att vara marknadskompletterande och investera där risken är hög och tillgången på kapital är en bristvara. Genom ett aktivt ägarskap hjälper vi entreprenörer att överbrygga de risker som de möter i företagets tidiga tillväxtfas.

Genom vårt nationella inkubationsprogram, BIG Sweden, ges entreprenörer rätt stöd för att utveckla och skapa affärer. I programmet ger vi resultatbaserad finansiering till landets bästa inkubatorer, där vårt motkrav är att de levererar affärscoachning i toppklass till blivande tillväxtföretag. Vi finns representerade i hela Sverige med regionala kontor på 7 orter. Innovationsbron ägs av staten och Industrifonden.


Gå till Innovationsbron