För forskningsnära företag och organisationer

En idé behöver goda förutsättningar för att kunna växa. Uminova Science Park erbjuder därfär en högteknologisk företagsmiljö anpassad för forskningsnära företag och organisationer. Här främjas lokal innovationskultur och konkurrenskraft genom aktivt arbete för gemensam ekonomisk utveckling. Resultatet är en inspirerande teknikpark där goda idéer blir till dynamiska företag.

Uminova Science Parks Inkubatorer, Uminova Innovation och Umeå Biotech Incubator, underlättar bildande av innovations- och forskningsbaserade företag. De är särskilt formade för företag i uppstartsskedet och erbjuder arbetsplatser med dator, telefon, skrivare, labbutrymmen och redskap med mera till studenter och forskare med goda affärsidéer. Här finns kunskaperna och erfarenheterna som behövs under den första tiden.

För att kontakta Uminova Innovation eller Umeå Biotech Incubator och få mer information om deras verksamhet, gå direkt till deras hemsidor genom länkarna ovan. Uminova Science Park ger även ett mervärde i form av lunchseminarier, informella mötesplatser och utbildningar. S-mind AB och Restaurang Örnen erbjuder service i huset genom att tillhandahålla receptionsservice, växelservice, konferenslokaler och restaurang till både hyresgäster och externa kunder. Besök www.s-mind.se och www.restaurangornen.se för mer information.

Vi finns här:

Vi finns här - Karta

Hjärtligt välkomna till Uminova Science Park!